Nøgen sauna danmark dejlige damer uden tøj

nok ømme mavemusker af at grine mest af os selv og vores blufærdighed! Begrebet come as you are fik for mig en ny dimension. De havde tydeligvis prøvet det før, for de tog en lille vandslange, der var ud for hver plads, og skyllede hver sit sæde. Vi blev enige om kodeordet: Ørnen er landet. Øhe Jeg tror altså ikke, at man skal have badetøj på her sagde Tina. Vi havde to muligheder: enten kidnappede vi en af stedets mange smårollinger og gav den max gas som legemoster Et og To i den lune børnetissepool med baby rutchebanen eller også måtte vi forlade stedet for børn og deres forældre.

Nøgen sauna danmark dejlige damer uden tøj - Se

Han havde sat sig godt til rette i et af de flisebelagte sæder. Vi måtte dog konstatere, da vi efter endt afvaskning stod i selve svømmehallen og frøs i vores bikinier, at det var en nitte!

De 50: Nøgen sauna danmark dejlige damer uden tøj

Det var svært at holde den voksne facade, da Tina midt i frokosten sagde, at jeg skulle sige til, hvis jeg så en køddiller. Den søde receptionist udstyrede os nøgen sauna danmark dejlige damer uden tøj hver med to håndklæder. Man skulle tro, at jeg havde fået glo suppe til frokost, men nu var det altså bagt kartoffel, vi begge havde valgt i cafeen over for poolen som overspringshandling for ikke at smide håndklædet i hvert fald ikke sådan lige med det samme. Men Tina, her er så mange andre danskere, så det kan jeg da ikke sige.

0 tanker om “Nøgen sauna danmark dejlige damer uden tøj

Efterlad en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *